Dovolená v Egyptě

| Úvodní stránka
| Počasí Egypt aktuálně
| Ceny a poplatky
| Recenze hotelů
| Dotazy a rady
| Všeobecné informace

 


Poštovní schránky

poštovní schránky Simon

výroba / prodej / montáž

Nabídka poštovních schránek od českého výrobce za bezkonkurenční ceny. Schránky do panelových a bytových domu, domovní či nerezové do sloupku
. Již od 310 Kč / ks

E-SHOP
 


Recenze hotelů v Egyptě

Hurgada- Seagull
Email:: Lena.Krp@seznam.cz

Text:: Musím nesouhlasit s tím, že se potencionální turisté mají vyhnout obloukem hotelu Seagull v Hurgadě...také jsem v Egyptě navštívila pár míst a musím říct, že Seagull mě ohromil...perfektní a veliký výběr jídel, skvělý personál..kdo nebyl spokojen se svým pokojem, stačilo jen říct a byl mu nabídnut jiný a lepší....je pravda, že co se moře týká, není tam vidět mnoho ryb ani korálů, ale to je o Hurgadě známé...na druhou stranu, člověk tu může poznat ten "pravý" Egypt...se vší špínou a chudobou...a ne jen naleštěnou promenádu, která se nabízí například v Sharm el Sheikhu. Takže pro každého, kdo by uvažoval nad ubytováním v  Hotelu Seagull, NEVAHÁJTE!
 

 

 

 

Hurghada-Le Pacha Resort

Cestovní kancelář:: Tomi Tour
Pobyt:: 15.05.2007-25.05.2007
Autor: Kikinka
Email:: kristiii.s@seznam.cz

Text:: Byli jsme na dovolene v Egypte a bylo to fajn.Akorat ze jsme na plaz k mori museli v botech do vody.Plaz byla poseta malyma kaminkama.Hotel ma svoji vlastni plas.Je tam taky fitness club a kadernictvi kde vam zapletou copanky a muzete si tam nechat udelat i tetovani.Le Pacha lezi v centru mesta.Vhodne pro priznivce nocniho zivota.Ale nemyslete si ze tam vecer nebudete moct usnout.Zvenku totiz nejde nic slyset.S CK Tomi Tour jsme si zakoupili 2 vylety (do Kahiry a projizdku na lodi) a k tomu jsme jeste dostali jeden zdarma (projizdka po hurghade).Hotel je sice ctyr hvezdickovy-ale ja bych mu dala hvezdicek 5.

 

 

 

 

 

Sharm Tropital Naama Bay

Cestovní kancelář:: EXIM
Pobyt:: 12dní
Autor: Bronski3
Email:: Bronski3@seznam.cz

Text:: Tropital Naama Bay je Krásný hotel,ale ještě krásnjší jsou jejich apartmány nad hotelem.Supr ticho na odpočinek.K dispozici je pět bazénú, na dvou s obsluhou.Obsluha trochu vázne,ale jestli máte k poruce šik partnerku nebo šikovnou dceru opsluha je  slušná a bez tryngeltu.Pokojová služba je skvělá vždy perfektně uklizeno.Co se týká jídla doporučuji nato není co říct.Akorát mám dvě výtky a to pláž katastrofální a animační programy,co dva dny se Točí pořát dokola jen pro děcka pro dospělé není vůbec nic.To jen mymo hotel.Vstupné pro muže je nanaše 500kč ženy to mají grátys,ale zas si to vyberou na pití.A nazávěr chci doporuči potápění lodí k ostrovu TYRAN to je pohádka.kdo to neskusil s přístrojem ŠKVĚLÉ.....
 

 

 

 

Hurghada-Sea Gull

Cestovní kancelář:: EXIM
Pobyt:: 26.6-3.7.2007
Autor: speedecek
Email:: speedecek@yahoo.co.uk

Text:: VELMI NEMILÉ PŘEKVAPENÍ V HOTELU SEA GULL nás čekalo hned při příjezdu ačkoliv jsem byl v Egyptě už vícerokrát a ubytován na různých hotelech a kategoriích tak tento hotel mě velmi zklamal.Čekání na pokoj toleruji,ale v případě allinclu. dostat náramky až skoro v 15:30 docela síla.Ubytování srovnatelné se Sand Beach který má o 3 hvězdy méně,minimální výběr jídla a polovinu pití si musíte stejně zaplatit.Dopolední snacky se rovnaly téměř nule tzn. jen jedno jídlo na výběr a k tomu hranolky nebo těstoviny navíc toto jídlo bylo k dispizici pouze jen 2h.O odpoledním snacku ani nemluvím jen pár koláčků co zbyli po snídani a ty byli zy pár minut pryč.Pláž pro oko pěkná,ale jdete do vody a žádné ryby,tam kde kdysi byli korály a ryby je dnes kvůli turistům navežen písek takže šnorchlování 0 bodů.TAKŽĚ DOPORUČENÍ NA KONEC SEA GULLU SE VYHNĚTE VELKÝM OBLOUKEM!!!!!!!Proto doporučuji Sunrise Palacio Resort nově SUNNY DAYS
 

 

 

 

hurgáda -Sue weet

Cestovní kancelář:: tomi tour
Pobyt:: 14.4. -28.4.07
Autor: šárka
Email:: sarka.74@seznam.cz

Text:: Pobyt v tomto hotelu je příšerný,leží
u čtyřproudové silnice a řidiči troubí ve dne v noci.Strava byla nepoživatelná,a nejlepší na to bylo,že první naběhli na jídlo rusáci a všechnosnědli a hotelová obluha již další jídlonedoplnila.Hotel má bazén v restauaci,ale nikdo se v něm nekoupe.Občas taky netekla teplá voda.Lepší je si připlatit za lep šíhotel jako třeba geisum - village,kam jsem se nakonec přestěhovali.Byl tam klid,krásný čistý bazén a vynikající strava a bylo jí dostatek.Akorát na tý paláži bylo málo lehátek a v moři plavali medúzy.jinak prima až na otravné domorodce!!!
 

 

 

Hurghada, hotel Dana Beach

Cestovní kancelář:: Exim
Pobyt:: 3.7. - 17.7.2007
Autor:
Email:: milan.vapenik@seznam.cz

Text:: Nádherný hotelový komplex. Ideální pro rodiny s dětmi. All inclusice super. Pokoje čisté a každý den uklizené s výhledem do nádherné zahrady. Super animační programy, šlapadla a minigolf zdarma. 2 velké bazény a komplex malých bazénků pro děti. Spousta barů a 2 velké restaurace. Volné lehátka u bazénů a u pláže. Uměle vytvořená laguna, lze ale dojít pěšky při odlivu až na otevřené moře, které je čisté se spoustou ryb. Vřele doporučuji.
 

 

 

Hurghada , hotel Le Pacha resort

Cestovní kancelář:: Tomi tours
Pobyt:: 13.-20.7.2007
Autor: Šárka
Email:: cernuska@tiscali.cz

Text:: V hotelu jsme byli nad očekávání spokojeni.Výtku mám pouze ke vstupu do moře .Je lepší mít boty do vody. Dále nám chyběl nějaký český animační program. Večer bavila své klienty pouze německá cestovka.Ta se starala také o zábavu dětí u bazénu. Jinak s ubytováním i stravováním jsme byli velmi spokojeni - snad jen program all-inclusive mohl trvat do 24-té hodiny.
 

 

 

 

Egypt-Hurgáda-Palma de Mirette

Cestovní kancelář:: Blue Style
Pobyt:: 8.6.2006
Autor: Hani
Email:: HANAPOLCZ@seznam.cz

Text:: Hotel byl velice příjemný,čistý,pokoje zařízené v egyptském stylu,uklízelo se denně.Jídlo bylo skvělé,velký výběr salátů, pečiva,maso,kromě vepřového,vynikající zákusky.Pití-6 druhů slazených i neslazených minerálek,pivo,víno(moc nám nechutnalo) a asi 5 druhů alkohoholu místní výroby, ale byl dobrý a daly se dělat míchané nápoje.Personál milý a úslužný,zažily jsme s kamarádkou hodně legrace.Animační programy byly na dobré úrovni,delegátka skvělá.Vytknout by se dalo koupání v laguně u hotelu,která byla poměrně dost znečistěna odpadky z vedlejší veřejné pláže.Přesto hotel mohu doporučit i Rusové se chovali kultivovaně,přestože v některých recenzích je kritizovali,záleží jaká sestava se sejde.Napočítala jsem,že tam byli hosté z 9 státu.Přeji všem,aby se jim tam líbilo jako nám.

 

 

 

Hurgáda Geisum Wilage

Cestovní kancelář:: Tomi
Pobyt:: 1.4 - 7.4  2007
Autor: Jan
Email:: Smidl.Jan@seznam.cz

Hotel je celkem v dost zuboženém stavu, klimatizace buď topila nebo strašně řvala .Záchod je kapitola sama pro sebe,napouštěl tak cca. dvakrát za den ještě , že jsme nedostali žádnou střevní příhodu. Spracha je na pevné trubce a voda teče čůrkem mytí je tím jen symbolická.Pokoj č.C 24 JE EXTRÉMĚ HLUČMÝ má bálkon na ulici a místní řidiči náruživě troubí a to neustále.Bazén ovšem zasluhuje pochvalu, čistý pouze rok starý,škoda jen, že není vyhřívaný.Jídlo velmi chutné , program AL inclusiv zahrnoval jen bar u bazenu neobsahoval zmrzlinu ani ovoce.Napoje do plastových pohárkú které pofiderně oplachovli.Personál ochotný.pláž je malá a tím i počet lehátek a slunečníků, je nutné si přivstat a zabrat flek, v 9hod. už nemáte šanci.Písek je hrubý, do vody bez bot chodit nedoporučuji . Šnorchlování je výborné, dvě mola přímo ke korálovému útesu. Na závěr , jestli si chcete opravdu odpočnout volte jiný hotel ,myslim že aspoň **** náš měl jen 3 a to je na místní poměry nedostatečné.Delegátka jen prodávala zájezdy, problemy ,ale řešit nedokázala v hotelu se ukázala dvakrát za pobyt.Hotel působí ze vnitř jak slušně vybydlená svobodárna.Moře nemá chybu a počasí také nesklamalo.


 

 

 

Hurgada-Le Pacha Resort

Cestovní kancelář:: Daniela-travel
Pobyt:: 14.4.07-20.4.07
Autor: Matějková
Email:: matejkova.hana@seznam.cz

Během své dovolené v Egyptě jsem byla ubytována v hotelu Le Pacha resort.Byla jsem se službami moc spokojená.Mám výtku ke sportovnímu vyžití,program. animátoři se své práci moc nevěnovali.Celý den se hrál folejbal,a hrátky s dětmi.

 

 

 

 

 

 

Hurgada  Le Pacha

Cestovní kancelář:: Exim tours
Pobyt:: 09,02 do 20,02, 2007
Autor: luboš
Email:: Lubos.Ott@seznam.cz



Text:: Velmi přijemný hotel uprostřed živého centra města. Hluk z ulice však není slyšet, většina ubytovacích kapacit hotelu leží v udržované zahradě. Pláž je písečná, vstup do vody trochu zhoršují kameny, kterým je třeba se vyhýbat. Strava dobrá a pestrá s výběrem po celou dobu výdeje. Personál slušný a ochotný. Obecně platí, že se personál chová tak, jak vy se chováte k němu. Za drobný bakšiš tak máte možnost výběru pokoje i pravidelný úklid. Tento hotel mohu všem doporučit.

 

 

 

Recenze hotelu  Sharm el Sheik, Hotel Hauza Beach resort

Cestovní kancelář:: Čedok
Pobyt:: 5.1-16.1.2007
Autor: Ifka
Email:: olejnikovaivana@seznam.cz




Skvělý rozlehlý hotelový komplex s množstvím restaurací,vše ve formě all inklusive,krásná pláž vhodná i pro děti,na své si přijdou ale zejména milovníci podmořského života.Korálů a ryb spousta.Ochotný a milý personál a jídla mraky.Velká spokojenost a jedem v zimě znovu.








Recenze hotelu Hurhada-Prima Life
Cestovní kancelář:: Exim tours
Pobyt:: 13.12.2006-26.12.2006
Autor: Julie
Email:: altin@volny.cz

Byla jsem v hotelu Prima Life. Je to nový hotel a velice hezký. Obsluha je velice příjemna. Moc mě potěšil animátorský team (hlavně kluci z Tunisu a animatorka z Ruska Viki).Pořád vymýšleli různé zajimavé programy a hry. Je tám pěkná pláž s volejbalem a barem, bazény, kteři se čisti snad každých pět minut:)) Jídlo bylo na nejvyšší úrovni hlavně co se týče zeleniny, ovoce, mořských plodu a sladkosti. Od cestovní kanceláře nás zastupoval velice příjemný a ochotný delegát. Pokud jste sportovní typ tak tam najdete i fitness centrum s novým vybavenim a prostorem na squash.




Recenze hotelu Hurghada hotel Alf Leila Wa Leila
Cestovní kancelář:: TOMI
Pobyt:: říjen 2006
Autor: Štěpánka Thomayerová
Email:: stepka.thomayerova@o2active.cz

Hotel Alf Leila Wa Leila na první pohled vypadá jak palác pro Mrazíka a též převážná většina hostů byla Ruské národnosti.To už byl dost odstrašující úkaz.Personál hotelu se choval STRAŠNĚ!Nebyli ochotni vpustit lékaře k nemocnému,který pro vysoké horečky,křeče a kolapsové stavy nemohl chodit.I přes to ho známí museli odnést před hotel,kde ho lékař naložil do auta a odvezl ho na kliniku...Jídlo nebylo téměř vůbec dochucené,tak jsme ho alespoň solili aby bylo alespoň slané.Po celém rautu běhalo ticíce much.Pití,i přes AI,bylo velmi omezené,cola,soda z postmixu do plastových kelímků,které nebyly na jedno použití...1 plastová lahev sody na pokoji,ostatní za poplatek.Chtěli jsme si tedy z hygienických důvodů a ze strachu z dalšího průjmu-pro který jsme museli být hospitalizováni v nemocnici,natočit sodu do plastové lahve,abychom nemuseli pít z těch špinavých kelímků.To nám bylo přísně zakázáno.Proč?To nevíme.Pokoje nám uklízeli každý den a to na egyptské poměry dobře.Moře nebylo u hotelu,ale to nám nevadilo,protože po první návštěvě pláže jsme usoudily,že dovolenou raději budeme trávit u bazénu,který byl sice čistý,ele voda byla chlazena,aby se nekazila,a tak se v ní dalo vydržet sotva 5 minut.Ale zpět k pláži.Uměle vytvořená zátoka s 1 metrem vody,kam vítr zavál veškerý bordel z Hurghady,voda zpěněná,zakalená.Písek hrubý.Lehátka volná byla,protože většina lidí byla raději u bazénů.Bylo by toho ještě mnoho,ale pro nás je podstatné že do Egypta a do hotelu Alf Leila Wa Leila UŽ NIKDY.



Recenze hotelu Egypt-Sinaj-Dahab
Cestovní kancelář:: Sunny Days
Pobyt:: 28.8.06.-9.9.06
Autor: Klára Jílková

Byli jsme v Egyptě a moc se nám tam líbylo.Byla to naše NEJHEZČÍ dovolená na které jsme zatím byli.Potápění bylo nádherné a podmořský svět ten byl báječný.V hotelu Happy Life Village bylo božsky.         Boužel jsme to měli do Káhiri moc daleko takže jsme tam nemohli jet na výlet.Ale pro ty kteří se rádi válejí u moře,opalují se a potápějí to je bezvadné místo.Zrovna tam chceme na jaro poslat babičku,aby měla stejné zážitky jako my.EGYPT DOPORUČUJI ÚPLNĚ VŠEM!!!!!!!(I průjem nazvaný FARAONEK se dá přežít!!!!)      :)



Recenze hotelu Taba Holiday Inn-nyní Taba
Cestovní kancelář:: exim tours
Pobyt:: 28.9-4.9 2006
Autor: Romča
Byla jsem velice nemile překvapená tímto hotelem.V cestovní kanceláři nám jaksi opoměli říci,že hotel neni INN,ale Taba a převzali ho místní Egyptané a podle toho taky vypadala uroven hotelu.Nebylo sklo na pití,tak používali kelímky,které oplachovali.Pivo vám z plechovky nedají lijí ho totiž na dvakrát.V jídle jsme měli občas vlas a nebo mušku.Vstup do moře taky špatný jen samé kameny.Fotky v katalogu vypadají hezky,ale skutečnost je jiná.Takže doporučuji vyhnout se tomuto hotelu jestli si chcete užít klidnou dovču.Určitě nebudu poslední kdo byl tímto hotelem zklamán.



Recenze hotelu Hurghada - Hilton Long Beach
Cestovní kancelář:: Exim Tours a.s.
Pobyt:: 25.4.-2.5.2006
Autor: amazonka
Email:: p.a.v.l.a@email.cz

Přeji pěkný den, před sezónou jsme byli v Hurghadě, takže můžu určitě doporučit toto období - myslím, že je nejpěknější ze všech - zvlášť když má hotel pěknou palmovou nebo květinovou zahradu. Hotel odpovídal kategorii 4*+, služby byly na dobré úrovni, personál se za menší bakšiš také velmi snažil. Velice pěkné jsou procházky po pláži - myslím, že bude mít až kilometr pro hotel. Je to nejdelší pláž, co jsem kdy viděla. Samozřejmě al inklusiv přímo na pláži a vše v ceně. Takže můžu jen doporučit:-)





Recenze hotelu : Safaga, hotel Shams Safaga
Cestovní kancelář:: Rudolf Reisen
Pobyt:: 1. 5. - 8. 5. 2006
Autor: Pepino
Email:: pepino652002@yahoo.com

Příjemný hotel **** dle katalogu (*** by to byly v Evropě) přibližně 55 km jižně od Hurghady. Chutná strava, vcelku čisté pokoje, ve většině případů i ochotný personál. Hotel sestává z hlavní budovy a "bungalovů" - bungalovy zděné, vše s klimatizací a vlastním sociálním
zařízením. V hotelu a na vlastní hotelové pláži je množství restaurací, barů apod. Ráj pro surfaře - od moře vane stále dost svižný vítr. Pro případné zdravotní potíže je v blízkosti hotelu (100 m) lékárna. V hotelu i v lékárně se lze dobře domluvit rusky, německy a anglicky. Město Safaga je od hotelu vzdáleno 5 km a jezdí tam taxi za pouhé 2 egypt. libry na osobu(nyní cca 8-9 Kč). V hotelu lze použít internet. Ve městě v taverně Alibaba je internetová kavárna za cca 1 Euro na hodinu. Prožil jsem si střevní potíže (2 dny), doporučuji vzít ve vší vážnosti na osobu 1 láhev nebarevného tvrdého alkoholu a "dezinfikovat" při každém jídle (před i po), zuby si čistit jen balenou pitnou vodou a nedávat si led do jekéhokoliv pití, v restauracích si zkontrolovat zda tam obsluha nenechala příbory po někom jiném atd. Kdo chce ochutnat šišu (vodní dýmku) tak jen s novým, zabaleným plastovým náústkem. Při střídání turnusů přijelo mezi 4. - 6. 5. méně lidí než odjelo domů, na pláži i v restauracích byl fantastický klid, i když ani před tím to tam nebyla hlava na hlavě, takže moře se tam dá krásně užít.


Recenze hotelu : Sharm - Sea life
Cestovní kancelář:: Fischer
Pobyt:: 1.5.2006 - 8.5.2006
Autor: Tom
Email:: tktom@seznam.cz

Hotel byl super, ubytování bez problémů, stravovaní byla špička, byl jsem na výletě v Káhiře-super zážitek včetně cesty.Dvě věci bych ale vytkl - špatný přístup do moře, naprosto nezvládnuté, ale pro šnorchlaře je kousek hned korál, tak to trošku ten přístup vylepšuje. a druhá věc je delegát od Fischera.Jmenuje se Jůda, ale absolutně nenabízí zájezdy, když se chcete například jet potápět, tak to vám radši řekne ať si to koupíte od jiné cestovky, prostě hrůza - byl tam teprve týden, tak to je třeba tím.Kdyby někdo měl nějaké dotazy, můžete se mi ozvat na e-mail: tktom@seznam.cz






----------------------------
Recenze hotelu : Hurghada hotel Sea Gull
Cestovní kancelář:: Exim
Pobyt:: 28.3. - 4.4.
Autor: Viler
Email:: bloodthirst@centrum.cz

----------------------------

Text:: Letos ,už jsme se nemohli dočkat sluníčka ,tak jsme využili CK Exim k návštěvě Egypta. Co nás mile překvapilo , tak byla  perfektní obsluha v hotelu, výborné jídlo - být tam déle tak snad přiberu 5 kg :-), ale hlavně krásně teploučko a výborné koupání. Hotel Sea Gull je dobře situován , je přímo ve městě, takže vyjdete před hotel a máte na výběr z velkého množství obchodů a přitom za hotelem jsou krásné bazény a hned za nimi je hotelová pláž a moře , čili odpadá nepohodlné dojíždění k moři jak z jiných hotelů situovaných více ve vnitrozemí. A ještě bych dodal ,že místnípivo bylo velmi chutné  :-)





----------------------------
Recenze hotelu : Poznávací
Cestovní kancelář:: Exim Tours
Pobyt:: 24. 1. - 3. 2. 2006
Autor: bextra
Email:: bextra@centrum.cz

----------------------------

Text:: V Egyptě jsem byla na poznávacím zájezdu v době kdy mají podle nich tzv. zimu. Lepší doba na cestování snad ani není, protože počasí je tak akorát. Památky jsou neskutečné a vřele doporučuju všem, kdo se rozhodují o návštěvě Egypta jeďte, zažijete něco neskutečnýho. Lidé jsou strašně milí, ale většinou chtějí nějaký ten bakšiš, všude potkáte policii a nejvíce se mi líbila Káhira, je to fascinující město. Bude-li se chtít někdo naněco zeptat ohledně mé cesty tak mi napište na bextra@centrum.cz.





----------------------------
Recenze hotelu: Hurghada-SeaStar
Cestovní kancelář:: SunnyDays
Pobyt:: 4.6.-14.6.2004
Autor: Iris

Text:: V Egyptě se nám líbilo tak moc,že letos tam jedeme znovu.Nejen že hotel byl nádherný,ale ty lidi tam,no super.Výlety do Káhiry a Luxoru jsou opravdu dost náročné (Káhira 9hodin autobusem tam i zpět),ale lidičky,fakt to stojí za to!A to moře!!!Nádherný podmořský život,korály,barevné rybičky,prostě krása,doporučuji šnorchlovací potřeby ssebou!!!Máme zážitky na celý život,včetně průjmu který jsem chytla asi 5.den i přes veškerou prevenci jako např.každé ráno nalačno dezinfekci trávícího ústrojí(slivovičkou).Ale když už nic,tak se krásně pročistíte:)a záchody tam maj splachovací,takže žádný problém...:)))Každopádně vřele doporučuji.Tak se tam třeba v červnu potkáme.Přeji krásnou dovolenou.
----------------------------





----------------------------
Recenze hotelu: Hurghada-Magawish
Cestovní kancelář:: Exim
Pobyt:: 27.9-6.10.2005
Autor: Jana
Email:: jana.kocer@centrum.cz

----------------------------
Egypt se neda popsat,to se musi videt.Vše super-Hotel 3*,pěkná písečná pláž,nádherné potápění u korálů,strava vynikající.Káhira,Luxor dost náročná,ale stojí to za podívání.Všem EGYPT vřele doporučuji.

 

 

 

 

 

 

 

0
Najděte si tu nejlevnější dovolenou v Egyptě nyní !

© Lukáš SIMON

Spolupracující weby které doporučujeme také navštívit:
 
Inzerce zdarma pro všechny kategorie a bez registrace.
Levně nakoupit a dobře prodat můžete na stránkách kde je inzerce zdarma. Kam na letní dovolenou k moři nebo v čechách ? Dovolená u moře s čistými plážemi v levném hotelu. Všechen nábytek na míru vyrobí a namontuje Truhlářství Fajfr. Pro všechny majitele telefonů Nokia jsou k dispozici aplikace a hry zdarma. Tunisko je oblíbená destinace pro strávení letní dovolené u moře. Stavební stroje prodává, půjčuje i servisuje Arte Rychnov. Schránky nerezové na plot nebo domovní vyrábí Jiří Simon.  Pokud nevíte jaký vybrat levný a pěkný hotel, nahlédněte na recenze hotelů. Recenze autobazarů jsou plné vašich zkušeností s českými autobazary ať už auto kupujete nebo prodáváte. Aktuální počasí v egyptě i s webovou kamerou. Sbírka trapasů z vašich životů ať při sexu nebo s kamarády ve škole. Dovolená v Řecku se stává oblíbenou dovolenou pro celou rodinu. Pokládku zámkové dlažby nebo vymalování pokojů umí hodinový manžel, stavební materiál ale zakoupíte ve stavebninách Morávek. Vybíráte dovolenou v Chorvatsku,  Tunisku nebo v Egyptě ?

 
Bez souhlasu je šíření obsahu těchto stránek zakázáno.

Sponzoruje SuperLink.cz
optimalizace PageRank.cz

mapa webu | mapa webu